K ̶o̶ órképek

K ̶o̶ órképek

Harmadik beöntés

2020. június 22. - Sergeant Potrien

Az úr 2020-as évében, pandémia havának 26. napja. Nap kél: 5:34-kor, nyugszik: 18:06-kor. Emánuel, Larissza és Manuéla napja.

A spanyol Souzas de Ranvez Pontechide de Arran y Malagas Julio Emánuel Larissza Manuela Miquel de Miraguez Marquis de Lomas et de Sebalda, bár nemes ősöktől származott csintalan kisgyermek volt. Kora ifjúságát inkább töltötte az utcagyerekek között, mintsem tanítója társaságában, ezért szülei úgy döntöttek, hogy a helyi iskolába íratják be, ahol társai között lehet, de talán mégis tanul majd valamit. Az ifjú boldogan járt egy ideig, de egyik este apja elé állt: Apám, Don Ireneo Alfonso Jose Alcala y Souzas de Ranvez Pontechide de Arran y Malagas y Cabezan Musarras de Aparecies, Comte de Velas et de Miraguez, Marquis de Lomas et de Sebalda. Had legyek újra magántanuló az én kedves Sanchez professzoromnál, mintsem, hogy a községi iskolába járjak. Apja örömmel beleegyezett, hogy lám benőtt az utód feje lágya nem tudván, hogy fia holmi tintás papírgalacsinok dobálása miatt azt a penitenciát kapta iskolában, hogy addig nem vehet részt az órákon, míg százszor le nem írja, hogy: Én, Souzas de Ranvez Pontechide de Arran y Malagas Julio Emánuel Larissza Manuela Miquel de Miraguez Marquis de Lomas et de Sebalda, soha többé nem fogok az órán tintás papírgalacsinokat dobálni. Ez meg a tanév végéig is eltartott volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://korkepek.blog.hu/api/trackback/id/tr6315615368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása